سوالات متداول
کاریز چیست؟
کاریز، گواهی محصولات خوراکی بسیار سالم است. تولیدکنندگان، محصولاتشان را در معرض آزمونهای کاریز قرار میدهند و در صورت موفقیت، نشان کاریز را دریافت میکنند. مشتریان نیز با دیدن این نشان، آسوده خاطر خواهند بود که شاخصهای سختگیرانهای در مورد این محصول ارزیابی شده است.
تفاوت کاریز با استانداردها چیست؟
کاریز سختگیر است. برای مثال، بسیاری از عسلهایی که تحت استانداردهای شناخته شده در سوپرمارکتها عرضه میشود، امکان دریافت نشان کاریز را ندارند. چرا که تعریف کاریز از سلامتی، تعریفی سطح بالا، واقعی و سختگیرانه است.
چطور میشود به کاریز اعتماد کرد؟
کاریز، فرآیندهای ارزیابی خود را برای تولیدکنندگان و آزمایشگاهها غیرقابل پیشبینی و غیرقابل شناسایی کرده است. از سوی دیگر، فرآیندهایش را برای افرادی که مایل باشند، مشاهدهپذیر و راستیآزمایی پذیر کرده است. همچنین مستندات آزمایشگاهی و میدانی هر محصول را کاملا شفاف منتشر میکند. به این ترتیب کاریز خود را از خطر دستکاری واقعیت دور کرده است. در صفحه اول کاریز به این موضوع پرداخته شده است.
چرا برخی تولیدکنندگان، نشان کاریز را دریافت میکنند؟
تولیدکنندگانی که محصولات بسیار سالم تولید میکنند و به کیفیت و سلامت سطح بالای محصولات خود اطمینان دارند، برای تفکیک محصولاتشان از دیگر محصولات بازار، نشان کاریز را دریافت میکنند. نشان کاریز به مشتریان این اطمینان را میدهد که محصول مورد نظر، محصولی بسیار سالم است.
کاریز در ارائهی نشان سلامت ذینفع است؟
خیر. مسئولیت کاریز تعریف شاخصهای سطح بالای سلامتی در مورد هر نوع محصول و احراز آن شاخصها در مورد محصولات است. درآمد کاریز با ارائه خدمات ارزیابی تامین میشود.